Krekelpop 21 September 2017
Terugblik

De voorbereiding van Krekelpop is maanden voor het festival begonnen met o.a. het zoeken naar sponsors, de aanduidingen, de website en het oprichten van een facebookpagina, het zoeken naar de juiste leveranciers, de nodige mensen aanspreken en de nodige toelatingen verkrijgen…Dit alles is ontstaan door een mopje tijdens het avondeten, waarvan we dachten dat dit gewoon wat smalltalk was.

De opbouw van Krekelpop is vlotjes verlopen. Vermits we al eerder reclame voor Krekelpop hadden gemaakt waren vele mensen benieuwd naar dit nieuw bescheiden festival en was het niet zo ingewikkeld om gemotiveerde mensen te vinden die wilden helpen bij de opbouw van dit festival.

Het festival Krekelpop had voor de eerste editie op de Mainstage: Dusty Ron and the Sheepshavers,  Bruce, C.J Seven en C4. Op de Ventura Stage speelden:  Pieter Gouvaert,   Otto Cuppens,   GM Star,   Black Sun, … Dit was een geweldige line-up en een groot succes.

De bezoekers waren onder de indruk van ons klein festival.  We hadden voor het festival gehoopt dat we een 300 tal bezoekers zouden lokken. Met de vele voorbereidingen was de naam Krekelpop veel uitgesproken, en zijn er meer bezoekers komen opdagen dan we gehoopt hadden.

Onze dank gaat dan uit naar onze sponsors, medewerkers, patiënten, bewoners, personeel, studenten, vrijwilligers, familieleden en vrienden van het U.P.C. Sint-Kamillus. zonder al deze vrijwilligers had ons festival niet kunnen plaats vinden.

Sluit Menu