Line-up

De eerste naam voor Krekelpop 2023: Bacon Fat

Bacon Fat speelt voor de tweede keer op Krekelpop.

Een trio dat staat voor pure power, strakke ritmesecties, knap gitaarwerk, zowel ritmisch als wat soli betreft. Voeg daar nog mooie samenzangen bij en voila je hebt Bacon Fat.

Kiezen voor een triovorm als band is niet makkelijk maar live hebben deze muzikanten al voldoende bewezen dat ze met z’n drieën een wall of sound kunnen neerzetten.

Bacon Fat is een band waar we in België zeker en vast fier op mogen zijn en dus mogen ze niet ontbreken op Krekelpop. Voor de liefhebbers van het steviger werk.

Ook Mise*En*Scene speelt op Krekelpop 2023:

Speels, rebels, feestelijk, tegendraads…

Het zou zomaar op Gent zelf kunnen slaan, maar het gaat weldegelijk over Mise*En*Scene, de Gentse Ska/Punk/Fiesta-band die de afgelopen jaren over gans Europa hun positivevibes verspreidde. Met meer dan 750 optredens in 30 landen op de teller, van kleine bars tot grote festivals, van Mexicaanse stranden tot Servische feestboten, waar dan ook: telkens gingen de voetjes van de grond.

Het laatste album “Party Till The Break Of Dawn” – een titel die perfect omschrijft wat je van de muziek en de groep mag verwachten – neemt je mee langs het Jamaica anno 1969, toen ska hoogtij vierde, over het Engeland van 1977, waar punk gensters sloeg, naar de vurige Balkan, waar gipsy-melodieën vermengd met zuiderse zeemansliederen doorklinken in de lange feestnacht.

Verwacht u aan een geweldig feestje…

Mise En Scene – The Dream Goes On (Official Clip) – Summer 2022

Een nieuwe naam voor Krekelpop 2023: JP’s Epiphanies

JP’s Epiphanies is een avontuurlijk, op Blues & Roots gebaseerd muzikaal project van Jean-Pierre (Pirre) Claes.

Door het samensmelten van rauwe geëlektrificeerde blues, elementen uit de gospel, country , woestijnblues, en soms eigenzinnige al te gekke teksten krijgen de muziek en de optredens altijd een authentiek gevoel, een eigen signatuur en een eigen karakter.

JP ’s Epiphanies bestaat uit enkele welgekende gitaarslingers- en zangers uit de Belgische Rock & Bluesscène: Luk de Graaf : (Big Bill, BJ Scott, Arno, Neeka …), Alain Louies ( Les talons Gitans, Djempi&Bontempi), Toon Derison (Mardi Gras, El Fish, Les General Jack, Don Croissant….), JP Claes ( Mardi Gras, Waking up Dolores, Rusty Don, Funghi Friday).

Niks beter dan de rauwe, hypnotiserende footstomping Blues&Roots Music van JP’s EPIPHANIES.

Stay tuned…

Binnenkort volgen meer namen.